INFORMATIE

Op deze website vindt u een voorstelling waar tuininzicht voor staat. Heeft u nog vragen of wilt u werk maken van de realisatie van uw droomtuin, neem dan gerust even contact op.

CONTACT INFO

E-mail: birgit@tuininzicht.be

Telefoon: 32 (0)476 84 97 87

PURE LIJNEN
Tijdloze moderne tuinen die rust uitstralen.
TUIN OP MAAT

Een fijne tuin creëren, als verlengde van de leefruimte en passend bij de stijl van de woning, dat is mijn doel. Een krachtig tuinontwerp, met pure lijnen, heldere structuren maar van een zekere eenvoud. Kortom: een tuin op maat, aangepast aan zijn bewoners. Bij het opmaken van uw tuinplan, besteed ik ook aandacht aan het herfst- en wintersilhouet.

Om een duurzame tuin te bekomen, is het belangrijk inzicht te krijgen in de persoonlijkheid van zijn bewoners. Vertrekkend vanuit een open dialoog kunnen we samen komen tot een plan dat dat naadloos aansluit bij uw leefstijl.

Ook indien u niet direct over een budget beschikt voor de aanleg kan het nuttig zijn toch een tuinplan te laten ontwerpen. Zo kunnen we bvb. samen een stappenplan opstellen, om van bij de start gerichte keuzes te maken.

Alles begint uiteraard met een goed gesprek. Aarzel dus niet om contact op te nemen.

PERSONALIA
Ontwerpen en creëren, genieten van schoonheid, stijl en natuur: sinds jeugdige leeftijd mijn passies. Een logische keuze leek architectuur. Ik studeerde af en werkte een tiental jaar als architect.

Mijn passie voor natuur en groen vond te weinig ruimte in deze job. Daarom besloot ik me om te scholen tot tuinarchitect. Zo ontstond mijn eigen zaak: 'tuininzicht'.
WINTER SILHOUET

Herfstkleuren en wintergroene elementen zijn een must om ook in het koudste seizoen te kunnen genieten van uw tuin.

EENVOUD MET OOG VOOR DETAIL
BENIEUWD HOE U VAN UW TUIN EEN OASE VAN RUST KAN MAKEN?
LAAT U INSPIREREN
Neem een kijkje op de pagina projecten